Pizzasteen van cordieriet

Pizzasteen van cordieriet – Alleen vandaag geldig: Margheritha, funghi, salami… Stuk voor stuk heerlijke pizza's. Maar wist je dat ze nóg lekkerder smaken als je ze zelf bakt? Met deze pizzasteen en -schep wordt dat een makkie. De bodem wordt goed knapperig en bovendien blijft je oven veel schoner dan wanneer je de pizza op het rooster legt.

Nu bestellen
Artikelnummer: 072e05277e7b Categorieën: ,

Beschrijving

Pizzasteen van cordieriet?

Actie is alleen vandaag geldig!

Margheritha, funghi, salami… Stuk voor stuk heerlijke pizza's. Maar wist je dat ze nóg lekkerder smaken als je ze zelf bakt? Met deze pizzasteen en -schep wordt dat een makkie. De bodem wordt goed knapperig en bovendien blijft je oven veel schoner dan wanneer je de pizza op het rooster legt.

Op onze site bieden we elke dag duizenden aanbiedingen aan waarmee jij alles uit je vrije tijd kunt halen. Van dagjes uit tot complete zonvakanties en van concerten tot heerlijk ontspannen in een sauna. Het is superleuk en eenvoudig om mee te bieden. Kies een aanbieding en reserveer deze snel want Op = Op!

> Meer informatie

Onze voorwaarden

Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.

Notarieel toezicht

Om de betrouwbaarheid te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.
De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.

Reserveer nu vandaag met korting!